Over ons

Piet Florio is gek op alles wat met media te maken heeft. Hij vindt het erg leuk om te filmen en ook te monteren. Zo maakt hij mooie filmpjes die straks op deze website komen! Piet Florio helpt ook bij het schrijven van teksten voor liedjes van De Pietenkliek!

 

 

Piet Rolando is een echte entertainment-Piet! Hij vindt het geweldig om kinderen mee te nemen in zijn goochelshows. Naast goochelen is Piet Rolando ook gek op zingen en kinderen zo hard mogelijk mee laten zingen met al zijn liedjes.

 

 

Piet Lellie fotografeert alles wat los en vast zit! Maar wat zij nog leuker vindt is dansen! Ze moet alleen nog eens proberen om Piet Rolando en Piet Florio tegelijk te laten dansen, maar het allertofste vindt zij als het hele publiek mee doet met haar dansjes! Ken jij alle dansjes al?

 

 

Lichtpiet is altijd heel erg druk met van alles en nog wat. Hij deelt pepernoten uit, maar gaat ook graag op de foto! In zijn vrije tijd speelt hij graag spelletjes op de computer! Ook is Lichtpiet heel erg technisch en hij helpt de Pietenkliek met het licht en geluid, zodat jullie ons allemaal goed kunnen horen! En als Lichtpiet er dus niet is, dan is hij……….te druk met wat anders!!!