Wat kunnen wij?

Liedjesshow

Piet Rolando, Piet Florio en Piet Lellie kunnen uw publiek vermaken met een feestelijke liedjesshow! We vermaken de gasten met bekende Sinterklaasmeezingers, maar kunnen uiteraard ook voor een polonaise zorgen! We hebben zelfs optredens gehad met 30.000 man publiek! Klik hier voor de filmpjes.

Goochelshow

Elk jaar heeft Piet Rolando een spannend nieuw Sinterklaasverhaal voor zijn goochelshow! Met hulp van Piet Florio en Piet Lellie en natuurlijk alle kinderen goochelen we de belangrijkste spullen terug! Uiteraard wordt deze show ondersteund met gezellige liedjes en de nodige humor! Wij zijn erin gespecialiseerd om kids te entertainen, maar de volwassenen zijn uiteraard ook betrokken!

PietenSpeurtocht

Sinterklaas is kwijt! Maar op uw bedrijf, of bij uw vereniging is een brief aangekomen…. De Speurpiet heeft een heuse speurtocht uitgezet door heel het pand! De kinderen worden in groepen verdeeld en doen onder begeleiding van een Piet diverse opdrachten. Na elke opdracht ontvangen zij een envelop met de volgende tip! De opdrachten zijn in verschillende gradaties zodat zowel de allerkleinste kinderen, de oudste kinderen, maar ook de ouders enorm veel plezier hebben! Bij de opdrachten zijn codewoorden of chocoladeletters te verdienen. Als alle groepen de uitslag bij elkaar leggen weten we het antwoord op de vraag: Waar is Sinterklaas nou?

Aan het eind ontvangen de kinderen een PietenSpeurDiploma! Dit programma wordt op maat gemaakt voor uw kantoor of bedrijfspand.

Huisbezoek

Je kunt natuurlijk ook de Pieten van de Pietenkliek bij jou thuis uitnodigen. De Pietenkliek is al best wel druk bezet, maar je kunt natuurlijk altijd een e-mail sturen of we nog beschikbaar zijn bij jou in de buurt! De foto’s van de huisbezoeken kun je vinden in ons fotoboek!

Sinterklaas kan met zijn Pieten dit jaar niet meer op 5 december op bezoek komen, we zijn al volgeboekt!

Bedrijven kunnen voor optredens natuurlijk informatie aanvragen, want voor 2014 hebben we nog wat gaatjes!

Klik hieronder op de buttons om met ons in contact te treden.